Бившият английски нападател Иън Райт жегна сериозно Антонио Конте, като

...
Бившият английски нападател Иън Райт жегна сериозно Антонио Конте, като
Коментари Харесай

Райт нападна Конте: Болните му амбиции провалят Челси

Бившият британски нападател Иън Райт жегна съществено Антонио Конте, като разяснява равенството на Челси с Барселона в първи осминафинал в Шампионската лига.

Според Райт, болните упоритости на Конте да завоюва Шампионската лига оказват доста отрицателно въздействие върху игрите на отбора в другите шампионати.

Челси позволи загуби от Бърнли, Кристъл Палас, Уест Хем, Борнемут и Уотфорд през сезона и Райт е на мнение, че единствено Конте е отговорен.
Конте: Бяхме съвсем съвършени Фабрегас след хикса с родния му клуб: Просто е срамотия!
"Всичко идва от Конте. Той не получи играчите, които искаше и в този момент все едно си мята играчките през парапета, " оприличи го на недоволно дете Райт. "Това стига и до футболистите му, тъй като все едно му споделя - вие не сте задоволително положителни за мен. "

"Явно е стигнало подсъзнателно до играчите, усеща се от мачовете, от тимовете, които ги победиха. Съжалявам, само че Челси трябваше да бие всички тези тимове, без да демонстрирам пренебрежение. Всичко идва от мениджъра. Той е заразил с негативизъм всички, " продължи някогашният нападател на Арсенал.

Според Райт още, Конте обезверено желае да завоюва Шампионската лига: "Същото бе и в Ювентус. Той желае едни играчи, не ги получава и не счита, че тимът е задоволително мощен, с цел да го стори. В последна сметка в Юве, те го махнаха и стигнаха край. Той желае толкоз доста да завоюва Шампионската лига, че се изпълва с гняв и яд. "
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР