Бившият американски сенатор Хари Рийд каза пред Mystery Wire UFO

...
Бившият американски сенатор Хари Рийд каза пред Mystery Wire UFO
Коментари Харесай

Кадрите на руското НЛО над американски разрушител - автентични!

Бившият американски сенатор Хари Рийд сподели пред Mystery Wire UFO (MWUFO), че съветският президент Владимир Путин е забъркан в появяването на пирамидално НЛО над транспортен съд на американския флот, написа БЛИЦ.

Сенаторът сподели това, откакто американските военноморски сили потвърдиха достоверността на сензационното видео, записващо група НЛО, висящи над американски миноносец.

Преди това в мрежата бяха оповестени фрагменти от 2019 година, които демонстрират пирамидален неидентифициран летящ обект, щръкнал над разрушителя " Ръсел ". Според Пентагона видеото е оценено от специалисти и е открито, че е същинско.



Хари Рийд изясни своята версия с обстоятелството, че Владимир Путин е работил 16 години в Комитет за Държавна сигурност (на СССР) и по-късно е влезнал в политиката, т.е. той твърди, че познава технологии, които могат да деактивират американската инфраструктура за нуклеарно оръжие. Следователно Русия може да има самолети като тези, следени над разрушителя.

Много е необичайно, че сходни изказвания идват след две години безмълвие.

Версията, почтено казано, не е доста безапелационна и не е ясно по каква логическа верига се е управлявал някогашният сенатор, когато разгласи връзката на съветския президент Владимир Путин с НЛО?

Пентагонът мълчал две години, вярвайки, че американските военни са почетени от наличието на извънземни извънземни и това е обикновено?! Но щом видеокадрите бяха приети за действителни, извънземните внезапно изчезнаха някъде и се появи изцяло неуместна версия. Интересно какъв брой време ще продължи.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР