Бившият американски президент и настоящ кандидат на републиканците за държавен

...
Бившият американски президент и настоящ кандидат на републиканците за държавен
Коментари Харесай

Тръмп отново скочи на мигрантите в САЩ

Бившият американски президент и сегашен претендент на републиканците за държавен глава Доналд Тръмп още веднъж направи остро изказване против незаконните мигранти в страната , оповестява " Ройтерс ". 

Този път той направи това по време на събитие от предизборната си акция в щата Пенсилвания в неделя. Това бе четвъртата му спирка за месеца.

Пенсилвания е най-оспорваният щат на президентската акция.  " Ако спечелим Пенсилвания, ще спечелим изборите ", сподели Тръмп в неделя.
 Доналд Тръмп към американците: Аз ще бъда вашият бранител
Доналд Тръмп към американците: Аз ще бъда вашият бранител

Съединени американски щати не били подготвени болшевик да стане президент

Кандидатът за вицепрезидент на Демократическата партия Камала Харис и Тръмп към този момент са похарчили стотици милиони долари за реклами в Пенсилвания, повече от общата сума, изразходвана във всеки различен щат, а също и повече на глава от популацията.

Републиканският претендент за президент назова някои категории имигранти " злобни " повече от 10 пъти по време на съвсем двучасовото си послание. Той ги упрекна в доста тежки закононарушения, в това число и свързани с деца. 

Въпреки че няма национални данни за закононарушения, осъществени съответно от имигранти без документи,  налични данни демонстрират, че те не правят повече закононарушения от хората, родени в Съединени американски щати.

Тръмп обче има вяра, че имиграцията е печеливша тематика за акцията и от време на време е казвал, че има вяра, че имиграцията тежи на съзнанието на гласоподавателите повече от други съществени тематики, като стопанската система.
 Тръмп: Имигрантите
Тръмп: Имигрантите " тровят кръвта на нашата страна "

Нови нападки от някогашния президент против Байдън
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР