Бившият американски президент Доналд Тръмп има десет дни да се

...
Бившият американски президент Доналд Тръмп има десет дни да се
Коментари Харесай

„Затворът работи денонощно“: Тръмп има 10 дни да се предаде

Бившият американски президент Доналд Тръмп има 10 дни да се съобщи в Джорджия, където има повдигнати щатски обвинявания поради опити да промени резултатите от изборите през 2020 година, написа „ Ню Йорк таймс “.

Редом с Тръмп в понеделник бяха упрекнати и юристът му Рудолф Джулиани и някогашният шеф на кабинета му Марк Медоус, заемал поста по време на изборите. Те са съдени по закон, умислен за премахване на проведени незаконни групи.

При четвъртото наказателно следствие против Тръмп, който води в изследванията за президентските избори следващата година, и предприемачът, и всички други обвинени няма да получат преференциално отношение, както е заявявал пред Си Ен Ен шерифът на окръг Фултън, Джорджия, Пат Лабат. „ Освен в случай че някой не ми каже друго, ще съблюдаваме естествените практики. Няма значение какъв статус имате, ще ви подготвим арестантска фотография “, споделя Лабат.

Изявление от офиса на шерифа, също представено от Си Ен Ен, гласи, че се чака всички обвинени да дойдат в окръжния затвор на ул. „ Райс “ в Атланта, Джорджия.

Имайте поради, обвинените могат да се предадат когато и да е. Затворът работи 24 часа, 7 дни в седмицата.
Натали Амънс, представител на шерифа на окръг Фултън, Джорджия

Процесът на арестуване за приканване в съда и официално прочитане на обвиняванията с опция обвиненият да пледира въпреки всичко може да е друг поради другия статус на Тръмп и отбраната му от „ Сикрет сървис “ след края на мандата. Възможно е даже първото му явяване в съда да се реализира по „ Зуум “, доколкото има и такава процедура в окръг Фултън, само че следва да бъда взето решение.

 

https://www.dnevnik.bg/

Източник: bunt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР