Бившият американски президент Доналд Тръмп е бил толкова разгневен,“ че

...
Бившият американски президент Доналд Тръмп е бил толкова разгневен,“ че
Коментари Харесай

Бивши служители в Белия дом разказват пред Конгреса за поведението на Тръмп при щурма на Капитолия

Бившият американски президент Доналд Тръмп е бил толкоз „ ядосан, “ че не е бил извозен до Капитолия на 6 януари предходната година, че се е опитал да грабне кормилото на лимузината си и е нападнал член на своята защита. Това сподели Касиди Хъчинсън – някогашен асистент на началника на кабинета в показания за дейностите на президента след речта му в парк отвън Белия Дом малко преди нападението на Капитолия.  

Хъчинсън се яви на чуване на комисия в Конгреса, която проверява нападението на Капитолия сега на приемането на успеха на Джо Байдън в изборите за президент.  

По думите ѝ Тръмп е бил осведомен за това, че пристигналите на 6 януари негови симпатизанти са въоръжени, само че той е омаловажил опасността и е желал да се отстранен заграждения. В същото време съгласно нея няколко дни преди нападението на Конгреса нейният началник Марк Медоус ѝ е споделил, че на 6 януари биха могли да се случат доста неприятни неща.  

Хъчинсън също разказа случай на експлоадиране на Тръмп по отношение на някогашния му министър на правораздаването, по време на което се допуска, че Тръмп е хвърлил паница с обяда си по стената. Тръмп е бил ядосан за това, че Уилям Бар в изявление за АП е декларирал, че на изборите през 2020 е нямало широкомащабни измами, добави Хъчинсън. Това изявление на Бар е било в несъгласие с главния мотив на Тръмп за повода му да не одобри изхода от вота.  

По време на чуване самият някогашен президент сподели онлайн – „ Почти си нямам визия коя е тази персона Касиди Хъчинсън, с изключение на, че съм чул доста отрицателни неща за нея. “ 
Източник: front.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР