Бившият американски президент Барак Обама внесе корекции в плановете си

...
Бившият американски президент Барак Обама внесе корекции в плановете си
Коментари Харесай

Байдън се отказа да ходи на партито по случай 60-я рожден ден на Обама

Бившият американски президент Барак Обама внесе корекции в проектите си за огромно празненство по случай 60-я си рожден ден на фона на повишаването на инфекциите от COVID-19 в цялата страна, съобщи БГНЕС, цитирайки Би Би Си.

Обама навърши 60 години в сряда и беше възнамерявал огромен ваучър в Мартас Винярд в Масачузетс този уикенд. Според известията на медиите стотици хора са били поканени на събитието, като слуховете са, че измежду тях са артистът Джордж Клуни, режисьорът Стивън Спилбърг и водещата на токшоу Опра Уинфри.

Въпреки че събитието навън е планувано в сходство с всички здравни ограничения, рецензиите към идния ваучър се ускоряват с повишението на броя на новозаразените. 

Затова някогашният собственик на Белия дом разгласи проекти за по-скромно събитие, на което ще участват единствено близки другари. Съобщава се, че Барак и Мишел Обама са насърчили поканените да се тестват преди да отидат на тържеството и неведнъж са ги призовавали да се имунизират.

Ежедневните случаи на инфектирани с коронавирус в Съединени американски щати в последните дни са нарастнали до равнище, което не се е следило от месеци. Центровете за надзор и предварителна защита на болесттите на Съединени американски щати (CDC) оповестиха, че маските още веднъж би трябвало да се носят на закрито както от неимунизираните, по този начин и от имунизираните.

Според информации, който беше вицепрезидент при Обама, най-вероятно няма да участва на празненството.

Още от АМЕРИКА:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР