Бившият американски президент Барак Обама и съпругата му Мишел са

...
Бившият американски президент Барак Обама и съпругата му Мишел са
Коментари Харесай

Семейство Обама гостува на Том Ханкс на гръцкия остров Антипарос

Бившият американски президент Барак Обама и брачната половинка му Мишел са пристигнали през вчерашния ден на гръцкия остров Антипарос, където ще гостуват във вилата на холивудския артист Том Ханкс и брачната половинка му Рита Уилсън, оповестява в. " Катимерини ".

Антипарос е един от островите от Цикладската група, който, въпреки да не е толкоз известен колкото Миконос и Санторини, въпреки всичко притегля холивудски звезди и известни персони всяко лято, отбелязва „ Грийк рипортър ".

Посещението на Обама в Гърция е по отношение на присъединяване му в интернационалната конференция SNF Nostos Conference, проведена от Фондация „ Ставрос Ниархос " (SNF) в интервала 21-23 юни в Атина.

SNF разгласи, че Обама ще бъде един от участниците в конференцията и ще взе участие в полемика за методите за подсилване на демокрацията в гражданската просвета дружно с ръководителя на фондацията Андреас Дракопулос.

Посещението на Обама в Атина е част от програмата „ Лидери на фондация Обама " (Obama Foundation Leaders), която включва 105 утвърждаващи се водачи от Африка, Азиатско-тихоокеанския район и Европа, представляващи 75 страни и територии.

Те ще се срещнат с някогашния американски президент в гръцката столица и тази среща ще бъде кулминационната точка на шестмесечната стратегия.

Това е второто посещаване на Обама в Културния център на Фондация „ Ставрос Ниархос ", като преди този момент той го посети през 2016 година при последното си задгранично пътешестване към момента като държавен глава, когато произнесе прочувствена тирада, напомня " Катимерини ".
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР