Бившият американски лидер Доналд Тръмп смята, че ако спечели президентските

...
Бившият американски лидер Доналд Тръмп смята, че ако спечели президентските
Коментари Харесай

Тръмп: Мога да реша украинската криза за 24 часа, ако съм президент

Бившият американски водач Доналд Тръмп счита, че в случай че завоюва президентските избори в Съединени американски щати, би могъл да реализира решение на обстановката в Украйна за 24 часа.

" Като президент можех да разреша тази обстановка за 24 часа ", съобщи Тръмп пред кореспонденти на 4 март, преди да приказва на годишната конференция на консервативните кръгове на Републиканската партия на Съединени американски щати в предградията на Вашингтон. Според него " това няма да е мъчно ".

" Трябва да се реши още в този момент ", сподели той. " Може да бъде решен за 24 часа, в случай че хората схванат какво вършат ", добави републиканецът.

Тръмп отхвърли да разясни по какъв начин съгласно него може да се реализира съглашение. " Няма да кажа по какъв начин тъкмо. Защото в случай че ви кажа, евентуално няма да мога да го направя ", сподели той. " Щеше да е толкоз просто ", добави републиканецът. " Щях да го направя за 24 часа. За да го извършите, би трябвало да сте президент, би трябвало да имате пълномощията, длъжността ", повтори Тръмп.

 

Източник " Гласове "

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в  и !     
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР