Бившият агент Фредерик Гера - Хатем Бен Арфа обясни защо

...
Бившият агент Фредерик Гера - Хатем Бен Арфа обясни защо
Коментари Харесай

Хатем Бен Арфа - най-големият пропилян талант на 21 век

Бившият сътрудник Фредерик Гера - Хатем Бен Арфа изясни за какво играчът не е осъществил капацитета си.

" В психически проект всичко мина не толкоз от дълго време, през детството му. Той беше крал, крал, крал. Винаги говореше за правата си, само че в никакъв случай за отговорностите си. Когато го забелязах и родителите му ми се довериха, бях уверен, че имам състезател, който ще завоюва Златната топка, той имаше подобен гений.

Остана неосъществен, може би най-големият прахосан гений на 21-ви век. Не, доста рано беше казано на доста играчи, че ще станат перли. И кои са тези играчи? Кристиано Роналдо доста рано стана страховит служащ, човек, който постоянно си слага нови провокации.

Карим Бензема е минал тъкмо по същия път. Това са хора, които са си споделили, че с цел да стигнеш до върха, би трябвало да работиш, да работиш, да работиш. И геният не е задоволителен за това.
 Хатем Бен Арфа стигна до Сегунда Дивисион...
Хатем Бен Арфа стигна до Сегунда Дивисион...

Пред контракт е с Алмерия

Спомням си, че Дидие Дешан го постави на пейката в Марсилия. Мишел Ойзен ми сподели: " Той го остави на пейката, тъй като го моли да се пази. Но не можете да помолите бъдещия притежател на Златната топка да се отбрани! "

И той сподели това в наличието на Бен Арфа. Това, несъмнено, не може да помогне на момчето да порасне. Хатем към този момент е на 35 години, само че до края на живота си ще е на 17. Той е дете ", сподели Фредерик Гера.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР