Бившият адвокат на Доналд Тръмп Рудолф Джулиани смята, че американците

...
Бившият адвокат на Доналд Тръмп Рудолф Джулиани смята, че американците
Коментари Харесай

Бившият адвокат на Тръмп: Вече живеем във фашистка държава

Бившият юрист на Доналд Тръмп Рудолф Джулиани счита, че американците „ към този момент живеят във фашистка страна “. Според The ​​Hill той е направил такова изказване, откакто е бил осведомен, че е станал обвинен по следствие в Грузия по отношение на изборите през 2020 година, оповестява.

„ Това е още една корист с Шестата корекция. Бях му юрист по това дело. Изявленията ми са или юридическа загадка, тъй като се отнасяха единствено за нас двамата, или бяха направени от негово име, с цел да го защитим “, сподели Джулиани.

„ Когато юристи, които пазят своите клиенти, стават обвинени, това значи, че към този момент живеем във фашистка страна. Вижте, офисът ми преди малко беше атакуван. Дори не мислех, че ще доживея да видя това “, разяснява Джулиани.

По-рано юристът на Джулиани удостовери пред The ​​Hill, че той е един от обвинените в следствието на опитите на Тръмп и неговите съдружници да анулират резултатите от изборите през 2020 година в Джорджия посредством огромно жури.

В призовката Джулиани е посочен като „ персонален юрист на някогашния президент Доналд Тръмп “ и „ водещ юрист на акцията на Тръмп в опитите му да повлияе на резултатите от изборите през ноември 2020 година в Джорджия и други щати “.

В призовката се твърди, че Джулиани е свидетелствал и е дал доказателства в опит да потвърди, че изборите в Джорджия през 2020 година са били манипулирани - в това число видео на комисари на изборите в Атланта, които се промъкват с „ куфари “ с подправени бюлетини от незнайни източници.

„ Има доказателства, че явяването на очевидеца и неговите показания на чуването са били част от съгласуван проект на акцията на Тръмп за повлияване на резултатите от изборите през ноември 2020 година в Джорджия и други щати “, се споделя в призовката.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР