Бившият адвокат на Доналд Тръмп - Майкъл Коен, говори днес

...
Бившият адвокат на Доналд Тръмп - Майкъл Коен, говори днес
Коментари Харесай

Три изслушвания на бившия адвокат на Тръмп в американския Конгрес

Бившият юрист на Доналд Тръмп - Майкъл Коен, приказва през днешния ден в Сената за Русия и за персоналните каузи на президента. Това беше първото от общо трите му чувания тази седмица в американския Конгрес, съобщи Франс прес. Тези чувания на Коен са политическата атракция във Вашингтон тази седмица, отбелязва Франс прес.

Днес Коен дружно с юриста си Лани Дейвис бяха на чуване при закрити врата в комисията за разузнаване на Сената. Миналата седмица пред Ей Би Си Дейвис сподели, че клиентът му би трябвало да изложи в елементи по време на чуванията персоналните си прекарвания и опита си от първа ръка, касаещ Тръмп.

"Вашингтон пост " пък написа, като се базира на осведомени източници, че пред конгресмените Коен би трябвало да опише "лъжите, расизма и измамите " на Тръмп в качеството му на предприемач и на президент, както и да опише за "професионалните и персоналните " връзки с клиента си.

Утре Коен ще приказва пред комисия за контрол в Камарата на представителите, като това чуване ще се излъчва по малкия екран. Той би трябвало да бъде разпитван за финансите на "организацията Тръмп ", за която е работил 10 години, за данъчните заявления на Тръмп и за съмнителното счетоводство на фондацията му, за плана за "кула Тръмп " в Москва в разгара на президентската акция. Очаква се Коен да бъде разпитван и за 280 000-те $ платени на две дами, с цел да се купи мълчанието им за техните хипотетични връзки с милиардера.

В четвъртък Коен ще приказва пред комисията по разузнаването в Камарата на представителите още веднъж при закрити врата по деликатни въпроси, като да вземем за пример контактите на предизборния екип на Тръмп и руснаците по време на акцията през 2016 година и за вероятно съглашателство за победа над Хилари Клинтън - нещо, което Тръмп отхвърля изрично, откогато победи на изборите за президент преди две години и половина.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР