Бившия зам.-председател на ДСБ Петър Москов ще представи новия си

...
Бившия зам.-председател на ДСБ Петър Москов ще представи новия си
Коментари Харесай

Петър Москов с нов десен проект, готов да си партнира с Валери Симеонов

Бившия зам.-председател на ДСБ Петър Москов ще показа новия си десен план при започване на 2019 година Консервативната групировка „ е допустимо ” да работи с Вътрешна македонска революционна организация и изключително с НФСБ на Валери Симеонов.  
 Петър Москов ще прави дясна групировка, няма да кани Радан Кънев и Христо Иванов
Това разгласи Москов по бТВ. По думите му в „ Обединени патриоти ” са имали казуса на остарялата десница: „ Несъвместими идеологически и човешки между тях партии и хора отиват на избори дружно, с цел да получат избран резултат ”. 

Връщане към консервативната норма в стопанската система, обществото и културата ще е съществена цел на новия десен план. Според някогашния здравен министър страната е сменена „ от квазиполитически организации, които пазят нечии права ”. „ Атака ” е като „ токсичен двойник на всичко свястно ”, а " Демократична България " Москов дефинира като " още от същото ". 

Бившият зам.-председател на ДСБ въпреки всичко пожела триумф на някогашните си съпартийци и изясни, че тази демократична линия има своите последователи и би трябвало да бъде защитавана.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР