Бившия президент на Левски - Томас Лафчис коментира пред Мач

...
Бившия президент на Левски - Томас Лафчис коментира пред Мач
Коментари Харесай

Томас Лафчис за победата на Левски над ПАОК: Това дава голяма надежда и на отбора, и на феновете

Бившия президент на Левски - Томас Лафчис разяснява пред " Мач Телеграф " успеха на " сините " над ПАОК с 2:0 в среща от втория квалификационен кръг в Лигата на конференциите.

- Доволен ли сте от това, което демонстрираха " сините " " и триумфа с 2:0 над ПАОК?

- Доволен съм след тази победа. Това е огромен триумф и дава огромна вяра и на тима, и на почитателите. Една неповторима вечер, която ще се помни дълго време. Понеже съм в Гърция, следих срещата по малкия екран. За гърците беше огромно отчаяние, само че това е футболът. Надявам се след втория мач ние да продължим и да сме щастливи.

- Опасен резултат или добър задатък е 2:0?

- Това е резултат, който от мнозина експерти се дефинира като доста рисков, а други го дефинират като един стабилен задатък. Вторият мач ще бъде доста сложен. Както в първата среща можеше да вкараме още голове, по този начин можеше и да допуснем, макар че нямаше съществени пропуски пред нашата врата. Аз още преди първия дуел споделих, че всичко ще се реши на " Тумба ". Мъри Стоилов знае най-добре Левски какво го чака в Солун. Аз мисля, че " сините " ги чака екзалтирана агитка и офанзиви от първата минута, което пък дава отлични шансове нашите бързи футболисти да осъществят на контраофанзива и могат да решат мача още в първите минути. Защото, в случай че вкараме един гол там, към този момент става доста мъчно за тях. Въпреки, че го няма правилото за гол на непознат терен, за тях ще бъде доста мъчно.
 Левски пусна в продажба виртуални билети за реванша с ПАОК
Левски пусна в продажба виртуални билети за реванша с ПАОК

Всеки искащ ще може да си купи колекционерски пропуск за 10 лв.

- Можем ли да кажем, че Левски надигра и надхитри ПАОК?

- Да! Левски и надигра, и надхитри ПАОК. Първо те изпаднаха в потрес след този ранен гол на Уелтън. Не съумяха да напипат правилния темп през цялото първо полувреме. " Сините " имат преимущество в това, че са по-подготвени игрово. Все отново нашето състезание към този момент стартира. Но това не оправдава играта на ПАОК.

- Как локалните дефинират загубата от Левски?

- Тук това проваляне го дефинират като покруса. Никой не е очаквал. Много се написа по адрес на Луческу, само че моето мнение е, че не треньорите играят на терена, а футболистите. Много пъти треньорите поемат виновността за случилото се. Тук към момента не могат да повярват, че ПАОК са позволили толкоз ранни два гола и са посочили една доста вяла игра. Още нищо не е свършило и Мъри знае по какъв начин да подходи. Надявам се момчета да съумеят да покажат добра игра и да отстранят ПАОК. Желая триумф на Левски!
 Пловдивчанин вдигнал на крайник Келиан ван дер Каап за мача с ПАОК
Пловдивчанин вдигнал на крайник Келиан ван дер Каап за мача с ПАОК

Райчев е някогашен доктор на Ботев (Пловдив)
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР