Бившия кмет на Каварна Цонко Цонев провъзгласи средногорското село Челопеч

...
Бившия кмет на Каварна Цонко Цонев провъзгласи средногорското село Челопеч
Коментари Харесай

Челопеч става новата рок-столица на България

Бившия кмет на Каварна Цонко Цонев прогласи средногорското село Челопеч за новата рок-столица на България. На 9 и 10 август кметълът провежда нов, уникален рок-фестивал дружно с режисьора Андрей Слабаков, артиста Димитър Аргиров и със съдействието на кмета на община Челопеч Алекси Кесяков.

На 9 август, на откритата сцена ще се качат бандите Cradle of Filth, Scarlet Aura, Silked & Stained. Към тях ще се причислят българските музиканти от Krossfire, както и съвсем новата група, основана предходната година - Sakar.

На 10 август пред публиката ще забият Pretty Maids, AXXIS, Wild Souls.

Грандиозното музикално събитие ще се организира в парка „ Корминеш ” покрай селото, където е и живописната околност „ Вълчата пътека ”. Именно тя дава и името на фестивала – „ Wolf Fest – Вълчата пътека ”. Локацията на концертите е на по-малко от час път с кола от София, което я прави комфортна и елементарно налична. В двата фестивални дни уредниците ще осигурят специални шатъли, които ще транспортират фенове на всеки 30 минути до парк “Корминеш ”. Те ще се движат сред 14 и 17 часа от центъра на Челопеч и от жп гара “Златица ”. След 22 часа ще бъде обезпечен превоз обратно към града.

„ Всички добре си спомнят Каварна Рок Фест и неговата 12-годишна история ”, споделя Кметъла Цонко Цонев. „ Надявам се „ Вълчия фестивал ” да е продължение на това, което направих в Каварна и да успеем, дружно с екипа ми, да създадем Челопеч новата рок-столица на България като поканим още веднъж всички най-големи рок и метъл имена ”.

Режисьорът Андрей Слабаков ще снима специфичен документален филм за метъл фестивала, с достоверни фрагменти от събитието и паметни изявленията с най-големите рок звезди. Певецът Димитър Аргиров контракти присъединяване на хедлайнерите във фестивала и дружно с Цонко Цонев е в основата на организацията на грандиозното музикално събитие.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР