Бившите съмишленици Слави Трифонов и Любен Дилов-син влязоха в задочен

...
Бившите съмишленици Слави Трифонов и Любен Дилов-син влязоха в задочен
Коментари Харесай

Слави Трифонов и Любен Дилов-син в словесен сблъсък заради Тошко Йорданов

Бившите съидейници Слави Трифонов и Любен Дилов-син влязоха в неприсъствен спор поради Тошко Йорданов. Поводът - откакто зам.-председателят на " ИТН " Тошко Йорданов оглави парламентарната комисия по просвета и медии, депутатът от ГЕРБ-СДС Любен Дилов-син отхвърли да взе участие в нея с претекста, че не можел да си показа да каже " уважаеми господин председателю ".

В обява в профила си в обществената мрежа " Facebook " водачът на " ИТН " Слави Трифонов описа за " Ку-ку " и " Каналето " и че Любен Дилов-син е " най-цветният, най-широкоскроеният, най-начетеният, най-специалният човек ", който познавал, а в този момент " този човек е част от политическата партия на най-цветния и грамотен човек - Бойко Борисов ".

" Все си мисля, че духът на " Ку-ку " и " Каналето " се намира в " ИТН " и няма място в такова формирование като ГЕРБ. Но очевидно Любен Дилов-син не мисли по този начин. Позволявам си да пиша тези персонални думи, тъй като ми е тъжно и ме е позор. И в политиката, и в малкия екран хората са тези, които вземат решение кое е значимо, кое е вярно, кое е морално, кое е забавно и в последна сметка какво би трябвало да бъде. Бивш ми приятелю и сътрудник, Любене, и в този момент ще бъде по този начин. Да си жив и здрав и радостни празници ", написа Трифонов.



По-късно в профила си във " Facebook " Любен Дилов-син изясни, че през 2003 година е напуснал Слави Трифонов, тъй като го сложил пред избора " Шоуто на Слави " или " Гергьовден ". Той изяснява, че не е и не е бил член на друга политическа организация с изключение на " Гергьовден ".

" Иронията на историята е непобедима. Сега Слави трансформира шоуто и малкия екран си в партия. Т.е. той е подложен пред същия избор, както през 2003-а, само че от самия себе си. И тъй като към момента не е доста ясно какво дефинитивно ще избере, искам му кураж. Знам, че не е леко ", написа още Любен Дилов-син. Той добавя, че няма нищо срещу Тошко Йорданив, само че дали можеш да наречеш някого " уважаеми " зависи и от самия него, а " концепцията за подобен ръководител на комисията е несъвместима с моите хрумвания ".
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР