Бившите половинки на фолкпевицата Дебора и бизнесмена Христо Сираков се

...
Бившите половинки на фолкпевицата Дебора и бизнесмена Христо Сираков се
Коментари Харесай

Бившите на 100-те манекенки и Дебора се събраха

Бившите половинки на фолкпевицата Дебора и предприемача Христо Сираков се залюбиха, научи HotArena.

Стоян, от който певицата има наследник и плеймейтката Дениз Хайрула били интимни от половин година, настояват осведомени. Мълвата, че Стоян и Дениз са дружно, обикаля светските  среди, само че плеймейтката отхвърли даже да познават някогашния мъж на Дебора. Кадрите които flagman.bg пусна, ясно обаче демонстрират, че двамата са дружно. Кадрите са направени в региона на хотел в Асеновград , където двамата са постоянни гости. Всъщност това е хотелът, в който преди време предприемачът идваше с някогашната си към този момент изгоря Дебора.

Двамата се разделиха към предходната Коледа, а при започване на тази година певицата разгласи публично, че отдавна не живее с бащата на сина си,  който пораства при нея. Стоян крепко вдлъбнат по надарената плеймейтка и й правил разнообразни изненади, с цел да задържи вниманието й.

Дениз нееднократно беше спрягана за държанка на Ицо 100-те манекенки. По всичко проличава, че и тяхната обич към този момент е останала в предишното. Към момента Стоян и Дениз не живеят дружно, само че техни близки настояват, че възнамеряват да се пренесат в общо жилище в столицата, писа Телеграф.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР