Бившите национали Димитър Бербатов и Мартин Петров проведоха среща във

...
Бившите национали Димитър Бербатов и Мартин Петров проведоха среща във
Коментари Харесай

Обиколката на Димитър Бербатов и Мартин Петров продължи със среща във Варна

Бившите национали Димитър Бербатов и Мартин Петров организираха среща във Варна с представители на футболните клубове от района. Бербатов е претендент за президент на Българския футболен съюз на идния конгрес на централата, който би трябвало да се организира на 15-и март. Бившето крило на Атлетико Мадрид и Манчестър Сити Мартин Петров е част от неговия екип. Те са на обиколка из страната, която започва в Северозападна България и продължава през днешния ден към северното Черноморие. По-рано през днешния ден двамата бяха и в Добрич. На срещите Бербатов и Петров разискват както проблемите, по този начин и слушат проблеми, които клубовете имат като хрумвания за бъдещото развиване на играта.

" Преди изборния конгрес на БФС на 15 март Димитър Бербатов и екипът му обикалят страната за трети път, с цел да покажат почитание към хората, които построяват българския футбол, да обсъдят още веднъж най-големите проблеми и провокации за футболните клубове и да показват предложенията си за решения дружно с основни точки от тактиката за смяна и развиване на българския футбол. Благодарим за сериозния интерес и ползотворната полемика за по-доброто бъдеще на българския футбол! ", се споделя на страницата на кандидатурата на Бербатов " Р-Еволюцията е тук ".

На 8 февруари ще се проведат срещи в Шумен и в Търговище, а на 9 февруари ще се организира среща във Велико Търново.

Вчера той приказва в Силистра, където още един път стартира концепцията си професионалният футбол да се отдели като ръководство от БФС. По-рано в Русе пък изрази оптимизъм преди изборния конгрес на БФС на 15 март.

На въпросния конгрес 583 клуба имат право на глас за избор на нов президент на българската централа. Конгресът ще бъде ексклузивен избирателен, откакто Борислав Михайлов беше заставен да подаде оставка след събитията от 16-и ноември 2023-а година, разиграли се по време на Европейската подготовка България – Унгария (2:2) и след самата среща.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР