Бившите мъже на звездата Преслава са направили бебета на нейни

...
Бившите мъже на звездата Преслава са направили бебета на нейни
Коментари Харесай

Любовни многоъгълници: Бившите на Преслава с бебета от певици и моделки, Емилия роди от мъжа на Анелия…

Бившите мъже на звездата Преслава са създали бебета на нейни колежки от чалгата, както и на известни моделки, демонстрира изследване на „ Телеграф “.



Куини Алис е в напреднала бременност и това стана ясно, откакто хубавицата качи в мрежата професионален кадър, на който театралничи прегърнала коремчето си. Баща на бебето е варненският предприемач Недко Радков, по-известен като Недко сланината, който е някогашна половинка на поп фолк звездата Преслава. Само преди дни  моделката разгласи в мрежата, че двамата с Недко към този момент са сгодени, като сподели годежен пръстен с голям елмаз върху букет от червени рози. Припомняме, че Куини Алис беше сгодена и за Благой Георгиев, само че той я заряза поради рускинята Есмер.

Преслава пък роди дете на Павел, който имаше връзки с през днешния ден известната певица Ариа и дълга връзка с плеймейтката Златка Райкова. Двамата даже подписаха брак пред Бога. За брака сред Русата Златка и Лазаров свидетелстват фотоси от венчавката им през 2011 година. Те към момента се водят съпрузи и не могат да встъпят в съюз с друга половинка. Първо би трябвало да разтрогнат църковния брак, което съгласно осведомени в църквата става доста мъчно.

Интересна е връзката на Преслава с Петко Димитров, както и неговата с Мария Игнатова, и несъмнено актуалната му половинка танцьорката Яна Димитрова. Тя роди на някогашния на Преслава и Мария Игнатова две деца и с днешна дата имат съвършено семейство. Бившата половинка на Петко Мария Игнатова по този начин и не направи татко Рачков с който имаха дълга връзка. Мария понастоящем е обвързана с Ивайло Цветков – Нойзи.

Певицат а Биляна също има две деца от някогашна половинка на Преслава – Асен. Те  бяха дружно в в пика на кариерата й. После се разделят, а той прибира в обятията си нейна колежка.

Актуалната певица Палома напълно неотдавна роди дете на някогашния брачен партньор на водещата Гери от „ Огледала “ Георги Конов. Палома забременява към 10 месеца след кончината на Гери, която загуби подлата борба с рака.

Моделката Дениз Хайрула открадна някогашния мъж на певицата Дебора – Стоян. Той има дете от певицата Дебора, само че след няколко тежки обществени абсурда двамата се разделиха.

Светлана Гущерова пък роди дете на някогашния на Мара Отварачката. Младият Гущеров се ожени за певицата със непретенциозен обред в деня на рождения й ден. Според Мария съдбовната дата постоянно й носи триумф,но в брака й с богатия правоприемник не й провървя. Нейната близка другарка Светлана и го взе безусловно под носа и му роди три деца.

Певицата Галена също сътвори семейство с някогашната половинка на своя колежка. Настоящият й брачен партньор Галин е някогашен мъж на певицата Деси Слава. Двамата се ожениха през  2005-а, само че фамилията им не  просъществуват дълго. Според клюката Галена отмъкнала вафления необут от колежката си. Според Деси Слава обаче това не било по този начин. Двамата с  Галин към този момент били разведени, когато той се срещнал с Галена.

Певицата Емилия пък роди две деца на някогашния на колежките си Анелия и Коко Динев.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР