Бившите колеги на Боб Сагет от Пълна къща“ все още

...
Бившите колеги на Боб Сагет от Пълна къща“ все още
Коментари Харесай

Джон Стамос все още чувства „остра болка“ 2 години след смъртта на Боб Сагет, тъй като актьорите от „Пълна къща“ си спомнят за покойния актьор

Бившите сътрудници на Боб Сагет от „ Пълна къща “ към момента не могат да повярват, че той е завършил две години след неговия гибел.

Актьорският състав си спомни за починалия артист в обществените медии, като Стамос също се причисли към Дейв Кулиър, Джоди Суитин, Андреа Барбър и Кандис Камерън Буре в диалог в Zoom.

„ Две години! Трудно за поверие. С течение на времето тази остра болежка, която почувствах първоначално... тя стана част от мен. Не се усеща толкоз поразително, както през първата година. Може би преди малко привикнах с това и не съм сигурен по какъв начин се усещам за това “, написа 60-годишният Стамос посредством Instagram във вторник.

„ Част от мен ми се желае да не привиквам с това възприятие. Да не мисля за това всяка минута значи, че привиквам с неналичието му “, продължи той. „ Но тогава знам, че Боб би желал да продължа живота си. И въпреки всичко да го оставим да се отдалечи също е неправилно. Толкова тежко е, че гибелта е част от живота. “

„ Когато за първи път се сближим с някого, в никакъв случай...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР