Бившите играчи на ЦСКА и Левски Светослав Петров и Валери

...
Бившите играчи на ЦСКА и Левски Светослав Петров и Валери
Коментари Харесай

Светослав Петров и Валери Домовчийски разказаха за заряда на столичното дерби

Бившите играчи на ЦСКА и Левски Светослав Петров и Валери Домовчийски описаха за най-паметните си мигове от мачовете против градския противник в изявление за Българска национална телевизия.

През 2002 година Светослав Петров осъществя във вратата на Левски, а в края на шампионата ЦСКА победи с купата.

" Връщаш ме към един от най-приятните мемоари в кариерата ми. Настръхвам, до момента в който приказваме, връщайки спомените от този мач. Факт е, че този мач се чака с приповдигнато въодушевление, с друга страст от другите мачове. За мен е било чест да играя с фланелката на ЦСКА, само че играейки против Левски, чувството и упованията са разнообразни. Живееш за такива мачове. Знаеш, че ще има напрежение и стадионът ще е цялостен. Искаш да дадеш най-хубавото от себе си ", показа той.

Валери Домовчийски вкарва в последния край сред " безконечните " противници през 2005 година, а за негова наслада " сините " побеждават с 2:1.

" Гола си го припомням чудесно. Беше 1:0 резултатът за нас. Георги Чиликов напредна по дясното крило при една контраофанзива. Пусна ми я паралелно, излязох самичък против вратаря и го преодолях, като стрелях с десния крайник под горната греда ", спомня си той.

Срещата сред „ червени “ и „ сини “ е от 17:00 часа на Националния стадион „ Васил Левски “.

Автори: Стефан Георгиев, Мария Павлова, Константин Викторов и Стоян Атанасов
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР