Бившите футболисти Милен Петков и Христо Йовов подкрепиха проекта Не

...
Бившите футболисти Милен Петков и Христо Йовов подкрепиха проекта Не
Коментари Харесай

Милен Петков и Христо Йовов подкрепиха инициативата Не на Агресията

Бившите футболисти Милен Петков и Христо Йовов поддържаха плана " Не на Агресията ", който се осъществя от Българска младежка асоциация за плажни спортове.

Двамата се включиха в пъpвия полуфинален шампионат по плажен такроу, който се организира през уикенда на плажа в кв. Аспарухово във Варна.

Проектът е с финансова поддръжка на Министерството на младежта и спорта, по стратегия " Национална стратегия за осъществяване на юношески действия ".

Той е ориентиран към възрастова група 15-29 години имащ за цел да увеличи информираността за разнообразни типове рисково държание и отрицателните последици от тях върху персоналния и обществения живот на младежите.

Предстои да се организира национална акция срещу експанзията, с информативен анимиран клип, както и видео материали за другите типове експанзия след младежите.

Ще се проведат кръгли маси с преподавател – Световен шампоион по бойни спортове. Кръгли маси с писхолог на тематика " Разпознаване на експанзията измежду младежите и способи и техники за нейното превъзмогване ".

Инициатива със спортен темперамент, която ще се организира навън и има за цел да запознае младежите с изгодите от спортните действия и предварителна защита на експанзията измежду младежта.

Инициативата ще влияе върху създаване на дисциплината и съответно държание в обстановки с експанзия. Формиране на спортен дух и желяние за водене на деен и здравословен метод на живот.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР