Бившите депутати от ИТН Ива Митева и Любомир Каримански ще

...
Бившите депутати от ИТН Ива Митева и Любомир Каримански ще
Коментари Харесай

Бивши депутати от ИТН правят нов политически проект

Бившите депутати от Има Такъв Народ Ива Митева и Любомир Каримански ще вършат нов политически план. Той ще бъде разгласен във вторник под името коалиция " Заедно ".

Тази заран Каримански разгласява в профила си във Facebook информация, с която се сбогува с сътрудниците си в Министерство на финансите, където работеше като консултант на служебния министър.

Името на Каримански провокира един от огромните земетресения в обединението сред Политическа партия, Има Такъв Народ, Българска социалистическа партия и Демократична България, откакто от партията на Трифонов го предложиха за шеф на Българска народна банка.

Тогава от " Продължаваме промяната " отхвърлиха да поддържат номинацията. В последна сметка Любомир Каримански не можа да бъде определен, откакто за кандидатурата му гласоподаваха единствено от Има Такъв Народ и Движение за права и свободи.

Ива Митев пък бе ръководител на 45-ото и на 46-ото Народно заседание. Тя се раздели с " ИТН " през ноември 2022. Тогава тя разгласи, че в никакъв случай не е членувала в партията, просто е имала " стихотворец ангажимент към тях ".
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР