Бившите членове на БСП, люспи от партията-майка, оформили коалицията Левицата

...
Бившите членове на БСП, люспи от партията-майка, оформили коалицията Левицата
Коментари Харесай

ТИ ДА ВИДИШ: Дори любимецът на Митрофанова въстана срещу червената боя върху Дома на Европа

Бившите членове на Българска социалистическа партия, люспи от партията-майка, оформили обединението " Левицата " и взели участие в така наречен " Поход за мир ", се сетиха 48 часа след него, че заливането на Дома на Европа в центъра на София е вандалски акт. 

В категорично прессъобщение във вторник от там показаха искане създателите на заливането с алената багра, чието почистване през вчерашния ден стартира, да бъдат осъдени `с цялата суровост на закона ". В понеделник и Столична дирекция на вътрешните работи се сезира. Тези, които досега не са се разграничили от грозотията, са членовете и управлението на Копейкиновата русофилска " Възраждане ". 

" Настояваме за наказване със цялата суровост на закона за причинителите на следващата вандалщина, при която постройката на Европейската комисия в София беше изцапана с алена багра по време на мирното шествие в неделя. Това съобщи пред медиите в Плевен ръководителят на АБВ Румен Петков и акцентира некоректността на „ Възраждане “ в грозния им опит да „ яхнат “ политически Похода за мир и последвалото посягане върху постройката на институцията ", пишат от там. 

Липсата на последици за сходни прояви, които към този момент са част от нашето всекидневие, задълбочава деморализацията в обществото и чувството за безотговорност, сподели още водачът на АБВ, който е другояче пръв другар у нас на съветската посланичка Елеонора Митрофанова, и добави, че законът би трябвало да бъде прибавен към всяко посягане и напомни серия сходни хулигански прояви върху монументи и посолства.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР