Бивши звезди от Под палубата“ твърдят, че са били значително

...
Бивши звезди от Под палубата“ твърдят, че са били значително
Коментари Харесай

Членовете на актьорския състав от „Под палубата“ твърдят, че правят само $6K на месец в сравнение със заплатите от милиони долари на „Домакините“

Бивши звезди от „ Под палубата “ настояват, че са били доста подплатени спрямо членовете на актьорския състав на „ Истински съпруги “ и са били подложени към расистки мнения по време на фотосите.

В нова публикация от Business Insider, оповестена във вторник, някои от звездите на сериала — който е   едно от най-високо оценените риалити шоута на Bravo — споделиха, че са правили единствено сред $5000 и $6000 на месец.

Според отчета заплатите се основават на позицията им на яхтата, защото капитаните могат да печелят близо три пъти повече от тази сума.

Въпреки това, техните сътрудници Bravolebrities от франчайзите „ Real Housewives “ могат да вършат до $1 милион на сезон, до момента в който някои звезди от „ Southern Charm “ съгласно известията вършат $25 000 на епизод.

Ашли Марти, която се появи като стюардеса в сезон 3 на „ Ветроходна яхта под палубата “ през 2022 година, сподели на магазина, че несъответствието в заплащането е незаслужено.

„ Ние сме по телевизия...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР