Бивши кадри на Лудогорец са посъветвали ЦСКА да привлече Жорди

...
Бивши кадри на Лудогорец са посъветвали ЦСКА да привлече Жорди
Коментари Харесай

Бивши кадри на Лудогорец са препоръчали ЦСКА на Кайседо

Бивши фрагменти на Лудогорец са посъветвали ЦСКА да притегли Жорди Кайседо. Става дума за някогашния състезателен шеф на разградчани Методи Томанов и досегашния им футболист Марселиньо. Те двамата са съдействали за прехвърлянето на еквадореца, който си потегли със скандал от бразилския Витория Баия.

Според осведомени Методи Томанов, който дълги години отговаряше за селекцията на "орлите ", която беше напълно ориентирана към бразилския пазар, е бил помолен от "червените " за подпомагане в намирането на нов нападател от Южна Америка. Тук се е намесил и Марселиньо, който до неотдавна играеше с Кайседо във Витория Баия и чудесно знае за напрежението на нападателя с клуба.

Еквадорецът скъса едностранно договора си с бразилския състав, откакто не получи няколко заплати. Впоследствие той бе картотекиран за efbet Лига служебно от ФИФА, тъй като от Витория Баия не изпратиха жълтата му карта, а ЦСКА не заплати нищо за прехвърлянето му.

Методи Томанов е един от великите играчи в историята на столичани. Той се отдели от футбола, откакто си потегли със скандал от Лудогорец през есента на 2018 година./Мач телегграф
function showNative(obj) { setTimeout(function () { if ($( ".suggested-news " ).length > 0) { var nativeAdNumber = $(`.suggested-news`).children().length; var movedFirstRowArticle; var nativeAdd = $(`` + `` + `` + `` + `
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР