Бивши и настоящи ученици отПГСАГ:Намерете бивши съученици, състуденти, колеги и

...
Бивши и настоящи ученици отПГСАГ:Намерете бивши съученици, състуденти, колеги и
Коментари Харесай

Легендарна директорка на голяма гимназия в Пловдив се пенсионира

Бивши и сегашни възпитаници от
ПГСАГ:Намерете някогашни съученици, състуденти, сътрудници и остарели другари! или. " Здравейте, другари! Днес, в последния си работен ден като шеф на ПГАСГ " Арх.Камен Петков ", споделям: " Благодаря! " и " Желая! ". Благодаря на Съдбата си, че 33 години съм обвързвана с Моето учебно заведение - ПГАСГ - от 1994 година като зам.-директор, а от 2008 година като шеф.

Благодаря на екипа си - страхотни сътрудници и превъзходни другари, с които градихме имиджа на гимназията ни, и тя през днешния ден измежду водещите учебни заведения в страната. Благодаря на Вас, Ученици, тъй като Вие сте моторът, който ни движи в крайник с времето! Много са сбъднатите детски фантазии и аз съм щастлива,че съм част от това.

Днес с наслада виждам ученици на ПГАСГ на всички места - водещи архитекти, инженери, само че и одобрени лекари, адвокати, преподаватели - Хора, научили най-важните си житейски уроци в обичаното учебно заведение. Знам, че съм част от историята на ПГАСГ, само че имам вяра в бъдещето.

Затварям вратата на директорския си кабинет, само че сърцето ми си остава отворено за Вас, Приятели! Желая на новия шеф здраве и триумфи в учебно заведение! Вярвам, че и отсега нататък ПГАСГ ще е номер 1 На себе си искам здраве, доста наслада и благополучие, тъй като стартирам нова глава в живота си - влизам си в ролята на Любима баба, Щастие, което искам на всеки. Бъдете здрави! Обичам Ви! "

Това написа в обществената мрежа Фейсбук Мариана Спасова, доскорошен шеф на ПГАСГ " Арх.Камен Петков " - Пловдив. Тя се отдръпва заради пенсиониране.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР