Бивши и настоящи ученици от1 ЕГ:виж ощеНамерете бивши съученици, състуденти,

...
Бивши и настоящи ученици от1 ЕГ:виж ощеНамерете бивши съученици, състуденти,
Коментари Харесай

Варненски ученици с участие в уникален проект

Бивши и сегашни възпитаници от
1 ЕГ:виж още Намерете някогашни съученици, състуденти, сътрудници и остарели другари! Регистрирайте се или влезте в профила си.Варненски възпитаници ще вземат участие в неповторим план, оповестиха за Varna24.bg уредниците. 
Сдружение "БЕТА България " и Model European Union Sofia, в партньорство с Представителството на ЕК в Република България и Първа езикова гимназия - гр. Варна провеждат първо и само по рода си събитие - Ученически Европейски Съвет 2018. 
То ще се организира под патронажа на българския евродепутат Емил Радев на 10 март, от 09:00 до 17:00 часа в Първа езикова гимназия - гр. Варна.
Събитието съставлява реалистична и забавна симулация на Европейския Съвет - органът, вземащ стратегическите решения за Европейски Съюз, състоящ се от държавните и държавни ръководители на всяка страна членка на Съюза. Темата на събитието ще бъде Бялата книга за бъдещето на Европа.
Ученическият Европейски Съвет освен ще даде опция на учениците от Варна и района да се срещнат с работата на Европейския Съвет, само че и да добият и развият уменията си за договаряния, работа в екип и познания за Европа. 
Участниците ще бъдат подкрепени във всяка стъпка от професионален екип от председателстващи и уредници и ще получат Сертификат за присъединяване от уредниците и сътрудниците от Представителството на Европейската комисия в Република България.
Желаещите да вземат участие би трябвало да попълнят Форма за записване, намираща се на адрес 
http://bit.ly/UchenicheskiEvropeyskiSavetVarna.

За повече информация може да посетите Фейсбук страницата на събитието

https://www.facebook.com/events/139887456708248/
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР