Бивши и настоящи студенти отВВУ Никола Йонков Вапцаров:Намерете бивши съученици,

...
Бивши и настоящи студенти отВВУ Никола Йонков Вапцаров:Намерете бивши съученици,
Коментари Харесай

Млада дама пое кормилото на Морско училище за ден

 Бивши и сегашни студенти от
ВВУ " Никола Йонков Вапцаров ":Намерете някогашни съученици, състуденти, сътрудници и остарели другари! или.Мичман Полина Серафимова пое от флотилен адмирал Боян Медникаров " кормилото " на Морско учебно заведение през днешния ден, съобщи кореспондент на Varna24.bg .

По време на публична гала в границите на Деня на курсантското управление  във ВВМУ " Н. Й. Вапцаров “, отличени курсанти получиха опцията да заемат управителни постове за ден. 

Ритуалът е част от традициите на Морско учебно заведение и датира от 1967 година, а тази година се организира за трети път, след възобновяването му през 2019-а г. 

" Уважаеми курсанти, не забравяйте, че вашият живот ше бъде резултат от това, което вършиме през днешния ден. Вярата не коства нищо, в случай че не стартира от тази в личните ви сили и качества. Не се стремете във всичко и непременно да постигате съвършенство. Научете се да виждате дребните изгоди и да крачите с верни стъпки. Не очаквайте, че всичко ще ви се получи безупречно още от първия път. Приемайте грешките като дарове в нетрадиционна опаковка, учете се от тях и измисляйте нови способи за превъзмогването им. На вас, младежи, триумфът е предназначен! Вашата младост е залог за бъдещето, тя е знак на всичко ново и напредничаво, заредена е с сила и упоритост на откриватели, които са подготвени да осъществят в цялостна степен всичко това, което са получили като подарък от своите командири и наставници ", бе част от прочувственото слово на флотилен адмирал Боян Медникаров към курсантите.   

Цялата гала по предаването на властта на випусниците, които ще заемат дубльорски позиции на управителните длъжности във флотската Алма матер, вижте във видеото!

 

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР