Бивши и настоящи студенти отВВУ Никола Йонков Вапцаров:Намерете бивши съученици,

...
Бивши и настоящи студенти отВВУ Никола Йонков Вапцаров:Намерете бивши съученици,
Коментари Харесай

Морско училище и ВТУ с нова съвместна специалност Логистика

 Бивши и сегашни студенти от
ВВУ " Никола Йонков Вапцаров ":Намерете някогашни съученици, състуденти, сътрудници и остарели другари! или.ВВМУ " Н. Й. Вапцаров “ и Висшето транспортно учебно заведение " Тодор Каблешков “ откриват взаимно образование по компетентност " Логистика “. Споразумението за това бе подписано на 8 септември 2021 година от ректорите на двата университета – флотилен адмирал проф. д.в.н. Боян Медникаров и проф. доктор инж.-икон. Даниела Тодорова.

Специалността е с 4-годишен период – за образователно-квалификационна степен " бакалавър “. В нея ще се образоват бъдещи инженери и управителни фрагменти в региона на логистиката. Целта ѝ е да задоволи потребностите на бранша с квалифицирани фрагменти. Изготвен е взаимен образователен проект сред двата университета.

Първите два семестъра от образованието ще се реализират във Висшето транспортно учебно заведение, а останалите шест, както и практиките и стажовете на студентите ще се организират във ВВМУ. Държавните изпити също ще бъдат в Морско учебно заведение. Придобитите дипломи от новата взаимна компетентност ще са с европейско приложение.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР