Бивши и настоящи студенти отВСУ Черноризец Храбър:виж ощеНамерете бивши съученици,

...
Бивши и настоящи студенти отВСУ Черноризец Храбър:виж ощеНамерете бивши съученици,
Коментари Харесай

Започва Лятната научна сесия на Юридическия факултет на ВСУ Черноризец Храбър

Бивши и сегашни студенти от
ВСУ " Черноризец Храбър ":виж още Намерете някогашни съученици, състуденти, сътрудници и остарели другари! Регистрирайте се или влезте в профила си.ХХI Лятна научна сесия на Юридическия факултет на ВСУ " Черноризец Храбър “ ще се организира на 1 и 2 юли 2022 година Тя ще бъде открита на 1 юли, в 10,00 ч. в Аула Максима на университета. Събитието е под знака на 30-годишнината от основаването на ВСУ " Черноризец Храбър “.

По традиция Лятната научна сесия на Юридическия факултет се организира в три посоки - " Правни науки ", " Сигурност и сигурност " и " Психология ". Тази година тематиките са:

" Правото като изкуство за положителното и справедливото ",

" Гражданска сигурност за обществото " и

" Приложна логика на психиката - благоприятни условия и вероятности ".

С необикновен интерес се чакат пленарните отчети. Проф. доктор Петър Христов, ректор на Варненския свободен университет, ще показа тематиката “За научната картина на сигурността в света като инструмент на политиката за мир и непоклатимост ", проф. д.н. Людмил Георгиев ще приказва за актуалния цивилизационен конфликт или проблематизирането на смисъла, а проф. доктор Иво Христов ще изнесе отчета “Краят на една ера ".

Темите на конференцията предизвикаха интереса на участници от висши учебни заведения и научни организации от България, Израел, Казахстан, Кипър, Турция, Русия и Полша, които са подготвили над 100 научни отчета. Страната ни ще бъде показана от учени, откриватели, докторанти и студенти от ВСУ " Черноризец Храбър ", ВВМУ " Н. Й. Вапцаров ", УниБИТ, Бургаския свободен университет, Великотърновския университет " Св. Св. Кирил и Методий “, ПУ " Паисий Хилендарски “, СУ " Св. Климент Охридски “, УНСС, Югозападния университет " Неофит Рилски “ и други

На събитието са поканени представители на Министерство на правораздаването, Министерство на вътрешните работи, правосъдната власт, Община Варна, шефове на учебни заведения, на центрове за психологично здраве и други Катедра " Психология " ще посрещне проф. д.пс.н. Сава Джонев - ръководител на  Управителния съвет на Дружеството на психолозите в България.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР