Бивши и настоящи студенти отВСУ Черноризец Храбър:виж ощеНамерете бивши съученици,

...
Бивши и настоящи студенти отВСУ Черноризец Храбър:виж ощеНамерете бивши съученици,
Коментари Харесай

ВСУ Черноризец Храбър е домакин на конференция по проблемите на кръговата икономика

Бивши и сегашни студенти от
ВСУ " Черноризец Храбър ":виж още Намерете някогашни съученици, състуденти, сътрудници и остарели другари! Регистрирайте се или влезте в профила си.Факултет " Международна стопанска система и администрация “ на Варненски свободен университет " Черноризец Храбър “ Ви кани да се включите в откриваща конференция и уъркшоп в границите на план " Познаване на кръговата стопанска система в Черноморския басейн BSB-CIRCLECON - BSB 1021 “ по взаимна оперативна стратегия за трансгранично съдействие по Европейски инструмент за съседство " Черноморски басейн 2014-2020 “. Събитието ще се организира хибридно на 13.05.2022 година - присъствено във ВСУ " Черноризец Храбър “, зала УСК 3 и онлайн в платформата Гугъл Meet на адрес: meet.google.com/aat-xyaw-qve

Обръщение към участниците в срещата ще създадат Джордж Кремлис, почетен шеф на Групово дело " Околна среда " на Европейската комисия и доцент доктор Елеонора Танкова – декан на факултет " Международна стопанска система и администрация “.

Доц. доктор Ралица Жекова ще показа резултати от извършените районни изследвания за ръководство на отпадъците и капацитета за развиване на кръговата стопанска система в България, Гърция, Украйна, Грузия и Турция. Проучванията са направени от сътрудниците в плана от петте страни. Те съставляват районни оценки и проучвания, съсредоточени върху настоящото положение на ръководството на отпадъците и кръговата стопанска система, както и върху тяхното ръководство на локално, районно и национално равнище.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР