Бивши и настоящи студенти отВСУ Черноризец Храбър:Намерете бивши съученици, състуденти,

...
Бивши и настоящи студенти отВСУ Черноризец Храбър:Намерете бивши съученици, състуденти,
Коментари Харесай

ВСУ Черноризец Храбър ще открие академичната година на 27 септември

 Бивши и сегашни студенти от
ВСУ " Черноризец Храбър ":Намерете някогашни съученици, състуденти, сътрудници и остарели другари! или.Тържествената гала по разкриване на академична 2021/2022 година ще се организира на 27 септември 2021 година (понеделник), от 10.00 ч. в Източния парк на университета. Тази година Варненският свободен университет отбелязва 30 години от основаването си.

Първият образователен ден ще стартира с одобрение от академичното управление на университета. По традиция ще бъде отслужен церемониален водосвет за здраве, триумф и разцвет на академичното семейство. Студентите, признати с най-голям триумф, ще бъдат отличени. Академичният танцов спектакъл на ВСУ " Черноризец Храбър “ е подготвил специфична празнична стратегия.

Първокурсниците ще имат опция да се срещнат с университета и с преподавателите по време на въвеждащите дни – 27 и 28 септември, които ще се проведат по факултети и по катедри.

Събитията по отбелязване на 30-годишнината на университета ще продължат на 4 октомври 2021 година, когато международно известният музикант Теодосий Спасов ще бъде почетен със званието Doctor Honoris Causa на ВСУ " Черноризец Храбър “.

Събитията ще се организират при съблюдаване на всички противоепидемични ограничения.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР