Бивши и настоящи студенти отВСУ Черноризец Храбър:Намерете бивши съученици, състуденти,

...
Бивши и настоящи студенти отВСУ Черноризец Храбър:Намерете бивши съученици, състуденти,
Коментари Харесай

Започна академичната година във ВСУ Черноризец Храбър“

 Бивши и сегашни студенти от
ВСУ " Черноризец Храбър ":Намерете някогашни съученици, състуденти, сътрудници и остарели другари! или.Министърът на образованието и науката и кметът на Варна участваха през вчерашния ден на откриването на академичната образователна година във Варненския свободен университет " Черноризец Храбър “.

Церемонията почетоха също кметът на Община Смолян Николай Мелемов, ректорът на Софийския университет " Св. Климент Охридски " проф. дфн. Анастас Герджиков, Генералният консул на Руската федерация във Варна Владимир Климанов, ректорите на останалите варненски университети, преподаватели, студенти.  

По късно кметът участва и навън взаимно съвещание на настоятелството, университетския и студентския съвет на висшето образователно заведение.

" Искам да поздравя управлението на Варненския свободен университет и всички студенти с благопожелание за сполучлива нова образователна година. Благодаря, че дружно работим за идеята " Варна - Град на Знанието “. Убеден съм, че когато напъните ни са подкрепени от академичната общественост, неправителствения бранш и бизнеса, ще успеем да се оправим с провокациите ", сподели по време на съвещанието той.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР