Бивши и настоящи студенти отМУ Проф.д-р Параскев Стоянов:виж ощеНамерете бивши

...
Бивши и настоящи студенти отМУ Проф.д-р Параскев Стоянов:виж ощеНамерете бивши
Коментари Харесай

Увеличават стипендиите и заплатите в Медицински университет – Варна

Бивши и сегашни студенти от
МУ " Проф.д-р Параскев Стоянов ":виж още Намерете някогашни съученици, състуденти, сътрудници и остарели другари! Регистрирайте се или влезте в профила си.От 1 март 2022 година стипендиите на студентите и трудовите хонорари на всички преподаватели и чиновници в Медицински университет – Варна да бъдат увеличени с 10%, реши университетският съвет. Увеличава се също и броят на отпусканите стипендии за триумф на студентите, считано от летния учебен срок на образователната 2021/2022 година Динамичното развиване на Университета, разширението на активността на главните и спомагателните звена на МУ-Варна, увеличението на размера на преподавателската, научно-изследователската, научно-практическата, пробната и административната активност са главните претекстове за решението.

През академичната 2021/2022 година в МУ-Варна се образоват над 6000 студенти. Близо 1800 са задграничните студенти от над 50 страни от целия свят. Благодарение на вложенията в съвременни и високотехнологични способи и средства на преподаване по всички предклинични и клинични дисциплини, университетът се утвърди като водач в страната и в Европа.

Преподавателите и студентите от университета всекидневно потвърждават, че са измежду най-авторитетните учени и експерти, като разпространяват България като страна, която сполучливо следва актуалните европейски и международни трендове в здравната доктрина, процедура и просвета. Академичното управление на Медицински университет - Варна благодари за ежедневните старания на всички преподаватели и чиновници.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР