Бивши и настоящи студенти отИкономически университет:виж ощеНамерете бивши съученици, състуденти,

...
Бивши и настоящи студенти отИкономически университет:виж ощеНамерете бивши съученици, състуденти,
Коментари Харесай

Отлична оценка за изпълнение на политиката си за развитие получи Икономически университет – Варна

Бивши и сегашни студенти от
Икономически университет:виж още Намерете някогашни съученици, състуденти, сътрудници и остарели другари! Регистрирайте се или влезте в профила си.Отлична оценка за осъществяване на политиката си за развиване получи Икономически университет – Варна. 

Министерството на образованието и науката даде на висшето учебно заведение оценка 3.97 при оптималната 4.00. 

Министерството на образованието и науката одобри доклада за осъществяване на политиката за развиване на Икономически университет – Варна в интервала 1.10.2021 – 30.09.2022 година и даде годишна оценка 3.97 при оптималната допустима 4.00 – с 0.11 по-висока от предходната  година.

От 2020 година всички държавни висши учебни заведения в България извършват характерни политики, одобрени от министъра на образованието и науката. Политиката на Икономически университет – Варна е ориентирана към работа по 30 знака за 14 задания в 6 съществени цели: 1. Актуалност, сходство, интегралност на придобиваните познания и умения; 2. Повишаване на качеството на стратегиите за образование посредством потребление на просветителни форми, способи и технологии, съобразени с особеностите на обучаваното потомство студенти; 3. Свързаност и партньорство; 4. Развитие на научната дейност; 5. Привличане и задържане на млади преподаватели; 6. Обществени задължения с национална значителност. Успеваемостта при осъществяването им е оценена на 99.3%.

Това е сериозен триумф за Икономически университет – Варна и демонстрира, че работата и  усилията в посоките цифровизация, интернационализация, нововъведения и предприемачество са оценени по достолепие.

 
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР