Бивши и настоящи студенти отИкономически университет:виж ощеНамерете бивши съученици, състуденти,

...
Бивши и настоящи студенти отИкономически университет:виж ощеНамерете бивши съученици, състуденти,
Коментари Харесай

Първата катедра по Маркетинг в България отбелязва 25 години от създаването си

Бивши и сегашни студенти от
Икономически университет:виж още Намерете някогашни съученици, състуденти, сътрудници и остарели другари! Регистрирайте се или влезте в профила си.Катедра “Маркетинг " при Икономически университет – Варна провежда интернационална научна конференция на тематика “Ремаркетинг на действителността " във връзка навършването на 25 години от основаването си. Конференцията ще се организира на 17 юни 2022 година в Икономически университет – Варна и онлайн. 

В рамките на научното събитие присъединяване ще вземат над 100 представители на научната общественост и бизнеса и ще бъдат показани над 90 отчета по настоящи и забавни тематики, свързани с маркетинговата активност и процедура. 

Научният конгрес се открива в 9:00 часа с пленарна сесия с присъединяване на проф. доктор Евгени Станимиров – ректор на ИУ – Варна, проф. д.н. Симеон Желев – декан на Факултет " Управление и администрация " в УНСС, и доцент доктор Иван Марчевски – началник на катедра " Маркетинг " в Стопанска академия “Д. А. Ценов ", Свищов. Пленарната сесия ще се излъчва онлайн онлайн. 

Катедра " Маркетинг " е първото профилирано научно звено в България с устременост към теоретичните и приложни аспекти на маркетингa. Създадена е на 17 юни 1997 година и от този момент до през днешния ден е едно от най-бързо и динамично разрастващите се научни звена както в ИУ – Варна, по този начин и в България. Преподавателският екип на катедрата се отличава с дейна научна работа и мощни връзки и партньорства с практиката. Научните достижения и самопризнания на преподавателите излизат отвън рамките на страната. В момента катедрата образова над 750 студенти в 7 разнообразни специалности в бакалавърска и магистърска степен и 12 български и задгранични докторанти.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР