Бивши и настоящи студенти отИкономически университет:виж ощеНамерете бивши съученици, състуденти,

...
Бивши и настоящи студенти отИкономически университет:виж ощеНамерете бивши съученици, състуденти,
Коментари Харесай

Образователният министър идва за откриването на Студентска улица във Варна

Бивши и сегашни студенти от
Икономически университет:виж още Намерете някогашни съученици, състуденти, сътрудници и остарели другари! Регистрирайте се или влезте в профила си.Откриват новия план " Студентска улица ". Откриването ще се състои на 20.10.2017 година от 15.00 ч. във фоайето пред Информационния център в академичната постройка на ИУ. Тържественият водосвет ще се отслужи персонално от Негово Високопреосвещенство Варненския и Великопреславски митрополит Йоан. На събитието ще участват министърът на образованието и науката Красимир Вълчев и доста други публични посетители.

Проектът " Студентска улица " в ИУ - Варна е осъществен с финансовата поддръжка на Министерството на образованието и науката. Неговата съществена цел е всичко потребно за студентите по време на тяхното следване в университета да бъде ситуирано на централно и разпознаваемо място. 
На " улицата " се намират Информационен център, Университетски културен център, Кариерен център, офиси на Студентския съвет и отдел "Стипендии и общежития ", книжарница, нова конферентна зала, високотехнологичен офис на ДСК. Поделението е част от новото потомство офиси на банката с съвременен и конкурентен образ, които оферират цялостно цифрово обслужване. Офисът съставлява хибридно пространство сред онлайн и офлайн обслужване.
Наред с това на 21.10.2017 година /събота/ Икономически университет - Варна ще бъде хазаин на съвещанието на Съвета на ректорите на висшите учебни заведения в Република България. Форумът ще се открие в 10.00 ч. ЗАЛА 1, ет. 1 в академичната постройка в наличието на министъра на образованието и науката Красимир Вълчев. Сред обсъжданите тематики ще бъдат потребността от правене на нов " Закон за висше обучение и просвета ", нужните промени във висшето обучение в дълготраен проект, Оперативна програма " Наука и обучение за образован напредък " и др.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР