Бивши и настоящи студенти отИкономически университет:Намерете бивши съученици, състуденти, колеги

...
Бивши и настоящи студенти отИкономически университет:Намерете бивши съученици, състуденти, колеги
Коментари Харесай

Студентите в ИУ-Варна остават в дистанционна форма на обучение до края на летния семестър

 Бивши и сегашни студенти от
Икономически университет:Намерете някогашни съученици, състуденти, сътрудници и остарели другари! или.Академичният съвет на Икономически университет – Варна взе следните решения по отношение на приключването на образователните занятия за летния учебен срок на образователната 2020/2021 година в изискванията на COVID-19:

1. Обучението на студентите от всички курсове и образователно-квалификационни степени (ОКС) за летния учебен срок на образователната 2020/21 година да се организира под формата на задочен електронно основан образователен развой до края на семестъра. Изключение се позволява за практическите занятия на студентите от ОКС " професионален бакалавър “, само че единствено при възстановяване на епидемиологичната конюнктура в страната.

2. Да се проведат отдалечено изпитните сесии (редовна и поправителна) за студентите от всички курсове и образователно-квалификационни степени, както и ликвидационната сесия за дипломиращите се студенти от всички ОКС.

3. Провеждането на изпитите от постоянната, поправителната и ликвидационната изпитни сесии за летния учебен срок на образователната 2020/2021 година да става в пет времеви интервала, с двучасова дълготрайност на всеки интервал.

4. Държавната изпитна сесия за студентите от всички ОКС да се организира присъствено при съблюдаване на одобрените в страната противоепидемични ограничения.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР