Бивши и настоящи студенти отИкономически университет:Намерете бивши съученици, състуденти, колеги

...
Бивши и настоящи студенти отИкономически университет:Намерете бивши съученици, състуденти, колеги
Коментари Харесай

Многофункционално медийно студио беше открито в ИУ – Варна

 Бивши и сегашни студенти от
Икономически университет:Намерете някогашни съученици, състуденти, сътрудници и остарели другари! или.Поредна добра вест за студентите в Икономически университет – Варна: ново многофункцуонално медийно студио беше намерено публично на 24.02.2021 година То е оборудвано с съвременна аудиовизуална техника и има три снимачни площадки, където ще се създават както аудио подкаст материали, по този начин и видео изявленията с представители на бизнеса, академичното управление, преподаватели и студенти. В дейностите интензивно ще вземат участие студентите от специалността " Дигитални медии и ПР “ и всички други, които имат предпочитание да развиват ползите си в тази област. В него ще се основава и цифровото наличие на Youtube канала " Кариерна академия “ – новият огромен план на Икономически университет – Варна, който започва на 11.02.2021 година

Обстоятелствата постановиха събитието да се организира при строго съблюдаване на противоепидемичните ограничения и по тази причина участваха единствено допустимият брой участници и посетители, само че пък всички съпричастни можеха да го проследят онлайн в Youtube канала на университета. Приветствия по време на формалното разкриване насочиха: проф. доктор Евгени Станимиров – ректор на ИУ – Варна, проф. доктор Стоян Стоянов – основен секретар на ИУ – Варна, Илин Димитров – шеф на Център " Кариери, предприемачество и маркетинг “. Проф. Станимиров благодари на всички сътрудници от бизнеса и други организации, без чиито дарителски жестове красивото и многофункционално медийно студио нямаше да наподобява по този метод. В знак на благодарност той им връчи дарителски грамоти от името на ИУ – Варна.

Голяма част от реализацията на плановете за медийно студио и " Кариерна академия “ беше и ще продължи да бъде дело на екипа в Център " Кариери предприемачество и маркетинг “, оповестиха от пресцентъра на ИУ-Варна.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР