Бивши и настоящи студенти отИкономически университет:Намерете бивши съученици, състуденти, колеги

...
Бивши и настоящи студенти отИкономически университет:Намерете бивши съученици, състуденти, колеги
Коментари Харесай

ИУ – Варна кани виртуално на гости студентите, техните семейства и приятели

 Бивши и сегашни студенти от
Икономически университет:Намерете някогашни съученици, състуденти, сътрудници и остарели другари! или.Икономически университет – Варна афишира " Ден на отворени порти “ за Вас, Вашите фамилии и другари, се споделя в известие, изпратено до Varna24.bg .

Желаещите могат да гостуват на висшето заведение на 29-и януари 2021 година от 14:00 часа чрез онлайн в Гугъл meet: meet.google.com/cpd-usct-dzk

Ето какво още гласи поканата:

Ще се срещнете с нашите усмихнати сътрудници и сегашни студенти.

Предлагаме Ви да се докоснете до първото висше икономическо учебно заведение в България – през днешния ден съвременен и новаторски университет, и да се почувствате за малко част от нашето академично семейство.

Вероятно ще Ви е любопитно да узнаете, че ИУ – Варна дава опция за ранен банкет в образователно-квалификационна степен " бакалавър “. За образователната 2021/22 година той ще се организира през март, април и май 2021 година Кандидатстудентите могат да подадат документи онлайн през профилираната система за кандидатстудентски банкет:.

Възможността за кандидатстване ще бъде отворена през март 2021 година Кандидат-студентите, получили оценка най-малко мн. добър 5.00 от кандидатстудентски изпит в ИУ – Варна, могат да се включат в предварителния банкет през март, април и май. (https://ue-varna.bg/bg/p/8455/priem/bakalavar/kandidatstvane#tab_ranen-priem).

Графикът (https://ksp.ue-varna.bg/exams) с плануваните онлайн кандидатстудентски изпити е оповестен в системата за кандидатстване на ИУ – Варна и е забележим без регистрация. За явяване е нужно кандидат-студентите да се записват и да заявят своето предпочитание за определената от тях дата. Онлайн изпити се организират всяка седмица.

За Вас евентуално ще бъде забавно да надникнете в ИУ – Варна и посредством нашия клип:  или с виртуална разходка:.

Подробна информация за предлаганите бакалавърски специалности ще намерите в формалния уебсайт на университета: ;

Може би ще Ви е забавно да разберете, че ИУ – Варна дава следните благоприятни условия за Вас – учениците:

• да ползвате модела за образование и спорт в отдалечена (онлайн) форма, осъществен за първи път в страната от ИУ – Варна и дирекция " Спорт “ на Община Варна. Образователната самодейност предизвиква практикуването на разнообразни типове спорт от възпитаници и студенти в домашни условия. Всички онлайн обучителни клипове можете да намерите в университетския YouTube канал: ;

• да посещавате нашата " Кариерна академия “: ;

• да ползвате богатия хартиен фонд в библиотеката на ИУ – Варна, включително онлайн: ;

• да ползвате онлайн книжарницата на ИУ – Варна: ;

• да посещавате събития и да се включвате в другите действия и студентски клубове по ползи към ИУ – Варна;

• по атрактивни за Вас тематики да Ви посети преподавател от университета или да се провежда уъркшоп;

• да бъдете съветвани по създадени от Вас планове на стопански тематики.

Отговорите на Вашите въпроси ще получите, в случай че посетите виртуалния Ден на отворени порти. Можете да присъствате на събитието и през формалния профил на университета във Facebook: /

Заповядайте и добре пристигнали при нас!
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР