Бивши и настоящи студенти отИкономически университет:Намерете бивши съученици, състуденти, колеги

...
Бивши и настоящи студенти отИкономически университет:Намерете бивши съученици, състуденти, колеги
Коментари Харесай

Студентите в ИУ – Варна с нова компютърна зала за електронни спортове

 Бивши и сегашни студенти от
Икономически университет:Намерете някогашни съученици, състуденти, сътрудници и остарели другари! или.Студентите в Икономически университет – Варна към този момент имат нова компютърна зала за електронни спортове. Изграждането на профилираното място за развиване на компютърните умения на младежите стана допустимо посредством и на поддръжката на банкова институция, оповестяват от пресслужбата на образователното заведение.

Официалното разкриване на залата ще се състои на 19.01.2021 година в 11.00 ч. с присъединяване на ректора проф. доктор Евгени Станимиров и Христо Рафаилов – районен управител за Североизточна България в Райфайзенбанк. Ще се организира и дуел сред два тима от студенти в ИУ – Варна на новия шутър на Riot Games: Valorant.

Събитието ще се организира при строго съблюдаване на противоепидемичните ограничения и ще бъде предавано онлайн в официалия Youtube канал на ИУ – Варна. 

Конкретният мотив за актуалното партньорство сред ИУ – Варна и банковата институция беше програмата за отбелязване на 100-годишния празник на университета, в която академичното управление възнамерява създаване на кътове за учене и отдих на студентите. Тъй като младежите се нуждаят от места, където да могат да творят, да поддържат връзка, да се развиват, това към този момент ще бъде допустимо и в залата за електронни спортове. Плановете на Студентския съвет плануват и основаването на академични тим за присъединяване в надпревари с комютърни игри  – един от най-бързо еволюиращите и набиращи известност спортове измежду младежите в софтуерно развитите общества.

" Затова благодарим на банковата институция, която неведнъж е отличавана като една от най-социално виновните компании в България, а в обсега на нейната корпоративна отговорност постоянно са били и тематиките за образованието и социализирането на младежите в страната. За да отговори на техните ползи и през 2021 година, за четвърта поредна година компанията ще осъществя самодейността " Часът на банката “ с акцент нововъведенията, цифровото банкиране и осведомителната сигурност, а това е още една линия за партньорство с ИУ – Варна в интерес на студентите и образованието им ", се показва още в дъобщението.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР