Бивши и настоящи студенти отПрофесор д-р Асен Златаров:виж ощеБивши и

...
Бивши и настоящи студенти отПрофесор д-р Асен Златаров:виж ощеБивши и
Коментари Харесай

Бургаски ученици с благотворителен концерт в помощ на болно момиче

Бивши и сегашни студенти от
" Професор доктор Асен Златаров ":виж още Бивши и сегашни възпитаници от
ГПНЕ " Гьоте ":виж още Намерете някогашни съученици, състуденти, сътрудници и остарели другари! Регистрирайте се или влезте в профила си.Дом НХК - културен дом на Нефтохимикапл. " Тройката " N1

0 коментара за Дом НХК - културен дом на Нефтохимика Събития в обекта:Операцията19:00/16.03.2018Виж всички 3 събития в Дом НХК - културен дом на НефтохимикаУченици от Бургас застават зад благотворителна идея в поддръжка на младата Таня, която страда от ДЦП. Това не е първата демонстрация, която има за цел да помогне на болното момиче. Благодарение на средствата, събрани от щедрост, Таня към този момент може да се храни независимо. За да продължи лекуването й обаче са нужни 3 000 лева, с които фамилията не разполага.

Затова бургаските ученички Веселина Дамова от ПГТ " Проф.Д-р Асен Златаров “  и деветокласничката  Калина Енчева от ПГНЕ " Гьоте “-Бургас вземат решение да протегнат ръка на фамилията, изпаднало в потребност. За малко време идеята им набира известност и двете застават зад организацията на благотворителен концерт в поддръжка на болното момиче. В него присъединяване ще вземат бургаски гении от разнообразни школи в морския град.

" Призивът ни е към всеки, който не е апатичен към ориста на хората с ДЦП и техните фамилии да покаже съпричастност. Искаме да покажем на света,че няма невъзможни неща! Нека бъдем съпричастни и да дарим вяра на Таня, да се бори “, споделят бургаските ученички.

В концерта ще вземат присъединяване надарените Даниел Бекярски, Зорница Драгийска, Александър Иванов и други Младата певица Калина Енчева от Вокално студио " Сезони “ ще влезе в ролята на водеща, а нейна театрална половинка ще бъде десетокласничката Стилияна Николова.

Организаторите канят бургазлии и посетители на града на 11.04 (сряда) от 19:00ч. в НХК. Входът е на символичната сума от 3 лева.  
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР