Бивши и настоящи израелски служители обвиниха британската актриса Ема Уотсън

...
Бивши и настоящи израелски служители обвиниха британската актриса Ема Уотсън
Коментари Харесай

Обвиниха актрисата Ема Уотсън в антисемитизъм

Бивши и сегашни израелски чиновници упрекнаха английската актриса Ема Уотсън в антисемитизъм. Това стана, откакто актрисата разгласява фотография на пропалестински митинг с транспарант " Солидарността е просто глагол ", предава БГНЕС.

Съобщението на актрисата, известна с ролята си на Хърмаяни във филмите за Хари Потър, притегли мощна поддръжка от палестинските деятели, както и мощна рецензия от израелските управляващи. Бившият министър председател Бенямин Нетаняху и израелският дипломат в Организация на обединените нации Дани Данон написаха: „ Десет точки за Грифиндор за антисемитизма “. Настоящият дипломат на Израел в Организация на обединените нации Гилад Ердан също разкритикува Уотсън. „ Фантастиката е допустима в „ Хари Потър “, само че не и в действителния живот. В противоположен случай, със силата на магията бихме могли да премахнем злото на „ Хамас “, което има за цел да унищожи Израел и палестинската власт, като поддържа терора “, написа Ердан.
Ема Уотсън поддържа с милион $ битката против половото принуждение
Британската актриса Ема Уотсън ще даде един милион паунда за потребностите на наскоро основан благотворителен фонд, който ще се занимава с...
Прочети повече
Лия Грийнбърг, изпълнителен шеф на организацията с нестопанска цел Indivisible Project, сподели, че офанзивите против английската актриса идеално илюстрират изцяло циничното и накриво потребление на термина " антисемитизъм ". Израелският публицист Абрахам Гутман дефинира офанзивите като " насмешка с същинския антисемитизъм ". " Ако елементарното признание на съществуването на палестинците и изразяването на взаимност с тях е антисемитизъм - тогава какво не е? ", попита Гутман.

Много хора в обществените медии също показаха злоупотребата с термина " антисемитизъм ", защото съгласно тях палестинците са измежду семитските нации, тъй че рецензията, че Уотсън е антисемит, тъй като поддържа палестинците, е неуместна.

Още от АМЕРИКА:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР