Бивши гаджета са част от новия сезон на Игри на

...
Бивши гаджета са част от новия сезон на Игри на
Коментари Харесай

Любовна интрига в Игри на волята

Бивши гаджета са част от новия сезон на " Игри на волята ". Музикантът Димитър Лефтеров се срещна очи в очи с към този момент някогашната си обичана Мирела, която също е част от риалитито.

Нито горещата мацка, нито мачото са разкривали проекти си за изява в тв формата. Двамата не могат да повярват, че се засичат на арената.

Божидар и Мирела са имали плевел романс, който завършва. Заедно са били близо година.

" Живеехме дружно даже - показа 21-годишната богиня. - Не сме двойка от известно време ", прибавя хубавицата Мирела.

Въпреки че са разграничени от няколко месеца, Божидар не стопира да има усеща към варненката.

" Още я обичам - споделя във визитката си музикантът, който не подозира, че ще се срещне с бившето си гадже. - Разделихме се, тъй като аз бях фокусиран върху работата си, а Мирела си падаше по заниманията. "

Музикантът работи с куп звезди. Лефтеров е работил с Криско и Галена. Снимал се е в клипове за Гери-Никол и други известни артисти.

Сред участничките са олимпийската медалистка Елица Янкова и половинката на Ваня Джаферович - Евгения. В шоуто е и синът на Мария Гроздева - Валери, припомня  " България Днес ".

В същото време една от участничките скандализира цяла България с признанието, че е изяла личната си плацента. Велислава без капка терзание споделя за това.

" Мъжът ми направи шейк, който изпих на драго сърце по-късно ", спомня си брюнетката.

Супер висок мъж е любимец за победител в четвъртия сезон на играта. Цветан има растеж от цели 215 см. Най-дребният участник е 152 см.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР