Бивши ченгета бранят Слави Трифонов. Дългия е наел няколко ексслужители

...
Бивши ченгета бранят Слави Трифонов. Дългия е наел няколко ексслужители
Коментари Харесай

Бивши ченгета пазят Слави Трифонов СНИМКИ

Бивши ченгета бранят Слави Трифонов. Дългия е наел няколко ексслужители от родната полиция, с цел да му пазят гърба, написа " България Днес ".

Новият джип на Слави, за който той брои повече от 200 бона, целият е облепен в лепенки на Министерство на вътрешните работи. Такива стикери могат да имат единствено настоящи или някогашни чиновници на системата. Лепенките на Министерство на вътрешните работи са няколко на брой и са по цялото предно стъкло на возилото водещия.

Плътно зад новия джип, в който е Дългия, кара още един, цялостен също с гардове. Другата джипка също е облепена със стикери на Министерство на вътрешните работи.

Всеки ден двете возила чакат Трифонов пред дома му и го взимат. След като шоуменът се качи в джипа, той отпрашва към Би Ти Ви, където е работното място на Дългия. В края на деня защитата още веднъж е в подземния паркинг на малкия екран и почтително изчаква шефът им да свърши работа, с цел да го прибере вкъщи

В колата, в която Слави се вози, има двама охранители. Гардовете стоят на предните седалки, а Трифонов е самичък на задната. Прави усещане, че водещият не изисква от подчинените си да му отварят вратата. Щом дойдат на заръчаното от него място, Трифонов самичък скача от возилото. Веднага на гърба му се лепва един от охранителите, до момента в който останалите се разполагат наоколо до Слави.

Лъскавият джип на Трифонов е финален модел. Произведен е през миналата година. Возилото разполага с всевъзможно екстри, което още подвига цената. Слави дава парите вкупом, без да се замисли. Той е фанатик на тематика големи джипове. Трифонов счита, че огромен човек като него би трябвало да се вози в огромна кола.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР