Бивши администратори на КТБ и организацията на ощетените от фалита

...
Бивши администратори на КТБ и организацията на ощетените от фалита
Коментари Харесай

Преписката за фалшифициране на договори за залог в КТБ е ”на трупчета”

Бивши админи на КТБ и организацията на ощетените от банкрута на банката инвеститори питат прокуратурата за какво продължава да бездейства по сигналите им за подправяне на контракти за залог. Над 12 милиона лв. е сумата, за която претендират, че би трябвало да получат от банката ”Ардастрой ” и ”Аполо Инженеринг ”, само че оригиналите на договорите им настойчиво се крият.
Припомняме, че от последни страници на договорите за
залог на " Арда Строй " и " Аполо Инженеринг ", оповестени във Facebook, наподобява, че подписите на и. д. Христов и Панталеев са „ откраднати “ от едно място и са сложени и на двата контракта. До момента към момента никой не е виждал документите в оригинал, макар, че бяха поискани и от съда. Бившите админи на банката не престават да настояват, че няма по какъв начин, двамата шефове да са се разписали по един и същи метод върху два документа през повече от два месеца. Според тях се вижда и с просто око, че става дума за имитация. Договорите са с дати 05.04.2014 година и 07.06.2014 година и забележете – това са съботни дни!

Всичко за сагата може да видите ТУК, ТУК, ТУК, и ТУК.

Етока какво написаха в обществените мрежи някогашните админи на КТБ:

ПОРЕДЕН СИГНАЛ ДО ГЛАВНА ПРОКУРАТУРА.

В ОЧАКВАНЕ НА " ДЕЙСТВИЯ " ОТ ГЕШЕВ

На 5-ти август 2019 година взаимно с Неправителствени организации " Ние жителите " внесохме следващ сигнал до Цацаров по отношение на продължаващото безучастие на прокурор Варадинова от СГП във връзка преписката за подправените контракти за
залог, направени в КТБ със знанието на синдиците и на членовете на Фонда за гарантиране на влоговете в банките.

Напомняме, че с тези изфабрикувани контракти за
залог в банката със задна дата се ощетява главния заемодател на КТБ, а точно Фонда, който сега е празен и редица други кредитори с общата сума от 12 милиона лв..

Вече мина повече от една година и половина от първия сигнал и никой от родната прокуратура не посмя да изиска от синдиците на КТБ оригиналите на тези контракти, заради една единствена причина - такива контракти просто няма и става дума за тежко съзнателно закононарушение.

Опънатият непробиваем чадър над активността на синдиците на КТБ, на Фонда и на Владислав Горанов във връзка осребряване на имуществото на банката все в миналото ще се скъса. Тогава главните въпроси, на които трява да отговорят са - какво събрахте за 5 години и какъв брой изхарчихте.

Напомняме също по този начин, че синдиците разпределиха на кредиторите на КТБ единствено половин милиард лв. - сума налична по сметките на банката към датата на нейното затваряне през юни 2014 година


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР