Бившето златно момиче Ели Бинева пoказа гърдите си. Световната шампионка

...
Бившето златно момиче Ели Бинева пoказа гърдите си. Световната шампионка
Коментари Харесай

„Златното момиче“ Ели Бинева с провокативна фотосесия!

Бившето „ златно момиче " Ели Бинева пoказа гърдите си. Световната шампионка с ансамбъла по художествена гимнастика снима много смела фотосесня. Дъщерята на някогашния евродепутат Слави Бинев театралничи по черен сутиен. Той е дантелен и изяло транспарантен. Това дава аспект на всички към зърната и на двете гърди на някогашната гимнастичка. Смелата визия на Бинева се добавя от три тежки синджира на врата, както и от раздран чорапогащник.

За новата си фотосесия някогашната гимнастичка още веднъж пътува за столицата на модата Милано. Там Ели застана пред апарата на работещия с редица известни марки българин Огнян Конакчийски. Именно той е създателят на смелите снимки на Бинева.

Отказалата се поради травма от гимнастиката Ели към този момент натрупа съществени триумфи на стилния подиум. Тя непрекъснато се снима за разнообразни марки и списания. Така при започване на годината стигна и до огромния си удар. Бившата прелест бе харесана от огромна организация в Италия и подписа контракт с нея. Тогава бе и първото посещаване на Бинева в Милано. Тя снима няколко фотосесии, като остана в столицата на модата към месец. Сега отново е там за нови задължения. Заради тях не съумя да поддържа някогашните си съотборнички в залата по време на европейското състезание във Варна минал уикенд.

Дъщерята на някогашен евродепутат Слави Бинев приключи спортна си кариера през лято на 2019-а. В продължение на няколко годи Бинева се бореше с травми. Чаровната гимнастичка стискаше зъби и даваше всичко от себе си. Ели преодоля тежка контузия в глезена, само че съумя да се оправи с жестоките болки в гръбнака. Нейният татко разкри, че даже интервенцията в чужбина не е помогнала.

След края на спортната си кариера Бинева остана близка с девойките от ансамбъла и постоянно може да бъде забелязана в тяхната компания. Избра да се развива пpoфесионално в модата. Не са малко експертите, които я съпоставят като лъчение със международната звезда Кара Делевин. Двете много си наподобяват и на външен тип. Самата Ели не крие, че британката е нейният кумир в модата. Няма да е изненада, в случай че в бъдеще я забележим да дефилира до своята фаворитка.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР