Бивше дете на шахматен гений, който беше арестуван, след като

...
Бивше дете на шахматен гений, който беше арестуван, след като
Коментари Харесай

Британският шахматен гений, който накара „талибаните“ да се пошегуват за бомбения полет на EasyJet, е изправен пред сметка от £100K

Бивше дете на шахматен талант, който беше задържан, откакто се пошегува „ Аз съм талибан “ и сподели, че ще сложи бомба в претрупан easyJet полет е изправен пред заплащането на 100 000 английски лири санкции и обезщетение.

Заплашителните изказвания, направени от надарения студент Адитья Верма, на 20, накараха два испански изтребителя да излетят от военната база в Сарагоса и да се изправят против самолета във въздуха, което коства зашеметяващите £86 000, защото изтребителят последва самолета на easyJet до безвредно кацане.

Той беше свикан в съда в Мадрид в понеделник, с цел да бъде изправен пред съда, откакто беше упрекнат в нарушаване на публичния ред.

Верма, звезден възпитаник, който е представлявал Англия на няколко интернационалните шампионата по шах, съобщи: „ Аз съм талибан “ и се похвали, че ще взриви самолета, до момента в който пътуваше от Обединеното кралство за Менорка.

Испански чиновници потвърдиха, че не желаят присъда затвор, само че се счита, че Верма, в този момент студент по икономи...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР