Бивше британско дете-чудо, което каза на приятелите си: На път

...
Бивше британско дете-чудо, което каза на приятелите си: На път
Коментари Харесай

Британско шахматно чудо, което накара „талибаните“ да се пошегуват за бомбардирането на полет на EasyJet, освободено от неправомерни действия

Бивше английско дете-чудо, което сподели на приятелите си: „ На път да взривя самолета, аз съм член на Талибаните “, когато се качи на полет за Испания, е освободен от всевъзможни непозволени дейности.

20-годишният студент Адитья Верма призна по време на еднодневния си развой в Мадрид в понеделник, че е изпратил известието и негова фотография с шапка и слънчеви очила на шестима другари, с които щял да лети за Менорка. Но той настоя, че се майтапи с тях в частна група в Snapchat и сподели, че „ няма желание “ да активизира двата испански изтребителя, изпратени да ескортират цялостния аероплан easyJet, на който той и 140 други летовници пътуваха, когато се приближаваше до слънчевия остров през юли 2022 година или полицията и пожарникарите, които чакат на място.

Испанският отговор беше реакция на сигнал, изпратен от английските управляващи, откакто те схванаха известието на Адития няколко часа откакто го изпрати, до момента в който той към момента беше на летище Гетуик, преди да се качи на борда.

Роде...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР