Бившата №1 в света при дамите Виктория Азаренка ще пропусне

...
Бившата №1 в света при дамите Виктория Азаренка ще пропусне
Коментари Харесай

Азаренка пропуска US Open, защото не може да остави сина си у дома

Бившата №1 в света при дамите Виктория Азаренка ще пропусне Откритото състезание по тенис на Съединени американски щати. Родената в Беларус състезателка, която роди сина си Лео през предишния декември и се завърна на кортовете през юни, няма да бъде на линия за последния шампионат от Големия шлем за годината, който стартира на 28 август.

Азаренка доближи до четвъртия шампионат на " Уимбълдън ", демонстрирайки добра форма, само че по-късно отпадна рано на всички, в които взе присъединяване. Тя стимулира със " фамилни аргументи " отхвърли си от шампионата в Синсинати.

A Personal Note

Read: https://t.co/7nj8y1cgi3
— victoria azarenka (@vika7) August 17, 2017

" При сегашната обстановка единственият метод да играя на US Open, е в случай че обърна тил на Лео и го оставя вкъщи ", заяви Азаренка, която през предишния месец се раздели с бащата на сина си Били Макийг.

" Балансирането сред кариерата и децата е мъчно за всеки един човек, само че аз съм стимулирана да съумея. Искам да поддържа всички мъже или дами, които работят и все пак се оправят с грижите за децата си. Никой не би трябвало да избира сред двете и аз съм сигурна, че имам силите да се оправя ", сподели още Азаренка.

Тя загатна и бащата на сина си, с който не се намира в положителни връзки в последно време.

" Надявам се бащата на Лео да остави настрани нашите разлики и да предприеме стъпки в вярната псоока, с цел да работим по-ефективно като екип. За мен е най-важно Лео да има непрекъснато наличие и на двамата си родители в неговия живот ", приключи някогашната №1.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР